Onkruidbestrijding met Branders
Gloria Elektro Onkruidbrander GLORIA biedt een nieuwe, praktische en milieuvriendelijk vorm van onkruidbestrijding. De Thermoflamm bio Electro verwijdert onkruid door een meer dan 650°C hete hittestraal. Het apparaat verricht zijn taak met een economische 2.000 Watt sterke elektrische werking. Een kegelsproeikop schermt de hittestraal naar buiten af en concentreert de hete lucht volledig op het onkruid. Dat bespaart tijd en energie en ontlast het milieu. Tijdens het gebruik wordt het apparaat ca. 10 seconde direct boven het onkruid gehouden. Door de inwerking van de warmte sterven de plantencellen in het onkruid af. Dit zorgt niet alleen voor korte onkruidbestrijding, maar behaalt ook een duurzaam effect. En niet alleen bij de bestrijding van wildgroei op wegen en terassen levert het apparaat goede arbeid. Milieuvriendelijk, snel en handig steekt het ook de kolen op de bbq of het hout in de kachel aan. Prijs: 68,00 € incl. BTW
InfraWeed Onkruidbrander De verrijdbare ECO P5 infraroodstraler is uitgevoerd met een turbo-functie voor een verhoogde luchttoevoer en een krachtiger straalvermogen. Vanwege zijn grote bereik is het apparaat uitstekend geschikt op talloze terreinen en ondergronden. Deze unieke infraroodstraler straalt met 1.000°C uitsluitend verticaal en verspreidt geen hitte naar de zijkant of bovenkant De geavanceerde infrarood technologie zorgt ervoor dat de onkruidbestrijding met behulp van de ECO P5 voortaan geruisloos en zonder vlammen kan plaatsvinden. Standaard voorzien van een zeer stevige en comfortabele trolley met 5 m slang en aansteker. Kleine en handige apparaat voor pluksgewijze onkruidbestrijding. Comfortabele werkhouding. Geen giftige stoffen. Zeer handig transportwiel verkrijgbaar in optie Prijs: 1.682,00 € incl. BTW. (zonder gasfles)
Set bestaande uit lans, 5m darm en drukregelaar Prijs: 285,00 excl. BTW Lans zonder slang noch drukregelaar Prijs: 90,00 excl. BTW
Cornu Onkruidbrander De FLAM PRO is een thermische onkruidbrander, voorzien van een handige trolley met 2 grote luchtbanden. Hij beschikt over een drukregelaar met manometer, 5m darm en een lans met piezzo-aansteker. De vlammen die bij gebruik vrijkomen bereiken temperaturen t.e.m. 1400°C. De FLAM PRO is geschikt voor professioneel gebruik. Voor propaan gasfles 13 kg Specifieke kenmerken: Werkoppervlak 200 mm Prijs: 593,00 € incl. BTW. (zonder gasfles)
De MASTER 510 straalt met 1.000°C uitsluitend verticaal en verspreidt geen hitte naar de zijkant of bovenkant. Deze unieke infraroodstraler is hierdoor zeer goed te gebruiken tussen rijen en is bovendien multi- inzetbaar. De MASTER 510 is eveneens ideaal voor grote oppervlakten en door haar lage gewicht is dit toestel tot slot uitermate handig in gebruik. Werkoppervlak 510 x 600 mm - Gasverbruik 2,1 kg/u Prijs: 4.828,00 € incl. BTW. (zonder gasfles)