EIGEN SERVICE NAVERKOOP! Ambrogio L15 Robotmaaiers
prijzen 2021
De kleine robot met maximale capaciteit! Het gloednieuwe model L15 Deluxe: klein, licht, gemakkelijk te vervoeren, stil en futuristisch ontworpen, gemaakt voor kleine tuinen die een perfecte maaisel nodig hebben. De efficiënte werkcycli zorgen ervoor dat de tuin snel en punctueel kan worden gedaan. Dankzij de nieuwste generatie processoren, de borstelloze motoren, de lithiumionbatterijen en het 18 cm-blad, kan de Ambrogio L15 Deluxe bovendien tot 4 gescheiden gebieden beheren. Uitgerust met Bluetooth, kan de robot zelfs op korte afstand worden geprogrammeerd en bediend, dankzij de Ambrogio Remote App. Ambrogio L15 Deluxe is ideaal voor diegenen die een eenvoudige robot willen, zonder afstand tedoen van de geavanceerde technologie ingesloten in slechts 42cm en net iets meer dan 4 kg!
Ambrogio L15 Deluxe max 600m² (maaimes 15cm) Li-Ion Batterij 2.5Ah, gemiddelde werktijd: 2,50u Borstelloze motoren(inductie) Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App - Toetsenbord met display – Tot 4 zones Met Ecomodus Met installatiekit (100m signaaldraad & 100 pennen) of met 50 pennen en 1 x gratis gebruik van sleuvenfrees indien u de signaaldraad meteen wil inwerken op +/- 3cm diepte
Ecomodus* : De L15 detecteert waar het gras reeds gemaait is en draait dus geen onnodige werkuren, dit ten voordelen van het gazon en de robot.
FILM
Prijs