EIGEN SERVICE NAVERKOOP! Ambrogio Next Line Robotmaaiers 4.0
Ecomodus* : De L250 & L250 i detecteert waar het gras reeds gemaait is en draait dus geen onnodige werkuren, dit ten voordelen van het gazon en de robot.
Ambrogio Next Line 4.0 Basic Light max 800m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 2,9Ah , gemiddelde werktijd: 1.30u Lader 2.0A-60W Laadtijd +/- 2.00u Borstelloze motoren(inductie) Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App – Toetsenbord met Led &Toetsen Met Ecomodus Efficient maaisysteem dankzij virtueel maaiplan-GSM
Ambrogio Next Line 4.0 Elite Medium - ZCS Connect max 1.800m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 5,8Ah , gemiddelde werktijd: 2.45u Lader 5.0A-150W Laadtijd +/- 1.30u Borstelloze motoren(inductie) Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App – Toetsenbord met Led &Toetsen Met Ecomodus – Dubbel wielen Efficient maaisysteem dankzij virtueel maaiplan-GSM
Ambrogio Next Line 4.0 Elite Premium - ZCS Connect max 3.200m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 8,7Ah , gemiddelde werktijd: 3.45u Lader 8.0A-235W Laadtijd +/- 1.30u Prijs: 3.299,-incl.BTW Actieprijs: 3.180,- incl. BTW- Zonder installatieKit !
Het 4.0 Basic model is ideaal voor mensen die een eenvoudige en betrouwbare robot willen die zich aanpast aan veranderingen. De flexibele, maar stevige en veilige structuur maakt het mogelijk om drie verschillende soorten Power Units te installeren, waardoor het mogelijk is de robot voor kleine tot middelgrote tuinen (met Power Light tot 600 m² of met Power Unit Medium tot 1.200 m²) om te zetten naar een automatische oplossing die maximaal 1800 m² (met Power Unit Premium) bedekt met extreme precisie. De brushless motors, rubberen wielen en zachte bumper voldoen aan het profiel van een innovatieve robot die voldoet aan de meest uiteenlopende behoeften. Uitgerust met een Bluetooth ontvanger, kan het onafhankelijk worden beheerd door een speciale App. Het nieuwe ontwerp zorgt ook voor een grotere autonomie: het systeem op het mes zorgt voor snelle en veilige zelfreiniging. 4.0 is de enige aanpasbare robotmaaier met 6 jaar garantie!
Het Elite-model combineert de eigenschappen van flexibiliteit en modulariteit met 4.0 technologische innovatie. Het wordt geleverd met een ZCS Connect-apparaat waarmee u de robot altijd en overal veilig kunt aansluiten via de GPS, Bluetooth en GSM-technologie. Met een eenvoudige aanraking kan de robot gestopt en gestart worden en gebieden kunnen uitgesloten worden. Met het Geofence Alarm kan het systeem de gebruiker waarschuwen wanneer de robot de tuin verlaat. Op deze manier wordt u altijd op de hoogte gebracht van de bewegingen van uw Ambrogio 4.0. Een geavanceerd antidiefstal systeem. Het kan gecombineerd worden met de Medium, Premium en Extra Premium Power Units, van 2.200 tot 3.500 m². De Extra Premium kit maakt het mogelijk om de robot uit te rusten met de inductieve lading. Ambrogio hoeft alleen het station, dat nu kleiner en minder omvangrijk is, aan te raken om zich overal op te laden. De inductie lading vermijdt de gebruikelijke reiniging van de contacten. De aanpassing van de meshoogte, nu gemotoriseerd, is ook eenvoudig te bedienen, waardoor het gebruik van uw robot wordt vereenvoudigt. De ZCS-technologie is meer gebruiksvriendelijk en interactief voor het beheer van uw gazon op een volledig autonome manier. Altijd en overal, de super intelligente Ambrogio! 4.0 is de enige reeks aanpasbare robotmaaimachines met een garantie van maximaal 6 jaar. SDM: Efficient maaisysteem dankzij virtueel maaiplan-GSM – Maakt het efficiënt maaien met meerdere robots op één terrein mogelijk!
Installatie Kits: (200m signaaldraad & 200 pennen) Prijs :120,- incl; BTW 2°(350m signaaldraad & 300 pennen) Prijs: 200,- incl. BTW 3°(450m signaaldraad & 400 pennen) Prijs: 248,- incl. BTW of met 50 pennen en 1 x gratis gebruik van sleuvenfrees indien u de signaaldraad meteen wil inwerken op +/- 3cm diepte
Met de ZCS CONNECT MODULE * is de toekomst hier en nu! Met dit nieuwe ZCS-labelapparaat kunt u elke keer en overal (met uw eigen smartphone of tablet) de robot verbinden en interageren. Door gebruik te maken van de Remote App Ambrogio is het mogelijk tijdprofielen op te stellen, de locatie te controleren (geo lokalisatie), isoleren en / of werken op specifieke gebieden van de tuin (Go Away), de status van de robot te controleren en waarschuwingen te ontvangen wanneer de robot uit de tuin komt (Geofence alarm, een ontwikkeld anti-diefstal systeem). Dankzij de functies Go Home en Work Now is het mogelijk om terug te keren naar het laadstation en in de tuin te werken.
Basic
Elite
Ambrogio Next Line 4.0 Basic Medium max 1200m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 5,8Ah , gemiddelde werktijd: 3.00u Lader 5.0A-150W Laadtijd +/- 1.30u
Ambrogio Next Line 4.0 Basic Premium max 1800m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 8,7Ah , gemiddelde werktijd: 4.00u Lader 8.0A-235W Laadtijd +/- 1.30u
Ambrogio Next Line 4.0 Elite Extra Premium - ZCS Connect max 3.200m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 8,7Ah , gemiddelde werktijd: 3.45u INDUCTIE-Lader 8.0A-235W Laadtijd +/- 1.30u Prijs: 3.699,-incl.BTW Actieprijs: 3.480,- incl. BTW- Zonder installatieKit !
Amico’-vriendelijk: dieren die van een Ambrogio’Amico’ worden voorzien zullen door de Robot worden gemeden en eens in hun buurt schakeld de Robot zijn maaifunctie uit totdat hij uit de buurt is.
Met “SDM” Cut = Satelite Dynamic Memory, De Robot 4.0 Elite erkend hierdoor reeds gemaaide gebieden ! en kan met verschillende robots in ‘Teamwork werken !
FILM
Amico vriendlijk mits extra uitgerust met ZCS-Connect module!
Prijs Prijs Prijs Prijs