EIGEN SERVICE NAVERKOOP!
Stevig stalen maaimes, kan ook het hoger gras maaien !
Ambrogio Elite Robotmaaiers L30 & L85
prijzen 2020
De Serie Elite is de Professionele lijn van Ambrogio. De modellen zijn allen uitgerust met inductiemotoren, krachtige Lithium-ion batterijen en de meest vooruitstrevende software, Dat alles gemonteerd op een degelijk en doordacht frame dat ook na jaren gebruik er onberispelijk zal uitzien. Autonomie & Efficiëntie: De Elite robotmaaier hoeft geen eindeloze grascycli af te werken om om het onderhoud bij te houden. Doordachte programmering, krachtige batterijen zorgen voor een minimale aanwezigheid van de robotmaaier op uw gazon. Hoge prestaties & Nauwkeurigheid:
Ecomodus* : De L35 detecteert waar het gras reeds gemaait is en draait dus geen onnodige werkuren, dit ten voordelen van het gazon en de robot.
Ambrogio Elite L35 Deluxe max 1800m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 5Ah(2 x 2.5Ah), Gemiddelde werktijd: 2,50 u Borstelloze motoren (inductie) Toetsenbord Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App Met Ecomodus* & ZCS Connect Met “SDM” Cut = Satelite Dynamic Memory, L35 erkend hierdoor reeds gemaaide gebieden !
De L35 is ‘Amico’-vriendelijk: dieren die van een Ambrogio’Amico’ worden voorzien zullen door de L35 worden gemeden en eens in hun buurt schakeld de L35 zijn maaifunctie uit totdat hij uit de buurt is.
Installatiekit (350m signaaldraad & 300 pennen) of met 50 pennen en 1 x gratis gebruik van sleuvenfrees indien u de signaaldraad meteen wil inwerken op +/- 3cm diepte Prijs: 200,- incl. BTW
Ambrogio Elite L35 B max 1200m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 5Ah(2 x 2.5Ah), Gemiddelde werktijd: 2,50 u Borstelloze motoren (inductie) Toetsenbord Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App Met Ecomodus*
Prijs Prijs