EIGEN SERVICE NAVERKOOP! Ambrogio Draadloze  Robotmaaiers
Stevig stalen maaimes, kan ook het hoger gras maaien !
prijzen 2020
De enige robot zonder installatie en zonder afbakeningskabel ! De Ambrogio L60 werd ontwikkeld voor kleine tuinen met hellingen tot 50%. Hij is ideaal voor wie een perfect gemaaide tuin wil zonder een perimeterdraad te plaatsen. De robot is zo gebruiksvriendelijk dat hij onmiddellijk inzetbaar is en over meerdere zones en verschillende tuinen kan worden getransporteerd. Het model L60 is uitgerust met borstelmotoren, een mes van 25 cm met 4 tanden en modulaire snelheid, waardoor de batterij en de motor langer meegaan. Opladen verloopt manueel voor een gegarandeerd laag energieverbruik.
Ambrogio L60 Elite max 200m² (maaimes 25cm) Li-Ion Batterij 2 x 2.5Ah, Gemiddelde werktijd: 2u 4 x 4 wielaandrijving Toetsenbord zonder display Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App Met Ecomodus* en ZGS sensor*
Ecomodus* : De L60 detecteert waar het gras reeds gemaait is en draait dus geen onnodige werkuren, dit ten voordelen van het gazon en de robot. ZGS sensor*: Zuchetti Grass Sensor : detecteert de aanwezigheid van gras zodat de robot in staat is onbegroeide stroken te herkennen, zelfs zonder een perimeterdraad die het gebied afbakent.
FILM
Prijs